Heeft het zin om testosteron gel te kopen

Om meer resultaat te krijgen bij het sporten en om meer spiermassa op te bouwen is het noodzakelijk om het testosteron peil in je lichaam op een stabiel niveau te houden. Daarnaast kunnen ook oudere mannen hinder ondervinden van een lager testosteron gehalte. De ideale manier om de hormoon huishouding positief te beïnvloeden is dan ook het aanbrengen van androgel.
 
Het gebruiken van testosteron gel is de meest veilige manier om het aanmaken van testosteron te stimuleren in je lichaam. Het effect is hierdoor wel iets minder groot in vergelijking met andere methodes. Echter heeft de doelgroep voor testosteron gel geen baat bij het zo snel mogelijk verhogen van de testosteron spiegel. Dit is wel zo voor sporters of bodybuilders. Echter verkiezen zij vaak pillen of injecties, manieren met beduidend meer risico’s.

 

syntetische anabole

 

Testosteron gel voor oudere mannen

Bij oudere mannen wordt in het lichaam minder testosteron aangemaakt dan voorheen. Dit maakt dat zij last krijgen van haaruitval, een beginnend buikje en een lager libido peil. Vanaf de puberteit tot ongeveer het 55e jaar heb je hier totaal geen last van. Dit komt omdat je lichaam dan zelf genoeg testeron aanmaakt. Echter wordt dit steeds minder naarmate je ouder wordt. Dit effect kan je iets tegen gaan door het gebruik van testosteron gel. Je smeert hierbij een gel op je huid waarin stoffen zitten die het aanmaken van testosteron stimuleren.
 
Doordat je weer meer testosteron aanmaakt zit je onder andere weer lekkerder in je vel. Daarnaast stijgt het libido ook en verbrand je weer meer vet. Dit maakt het gebruiken van testosteron gel een populair middel om allerlei ongemakkelijke ouderdomskwaaltjes een halt toe te roepen.

 

Testo creme voor sporters

Ook sporters zijn gebaat bij een hogere testosteron spiegel. Dit komt voornamelijk doordat zij veel van hun testosteron reserve aanspreken op het moment dat zij trainen. Dit geldt zowel voor krachttrainging als duursporten. Om toch net dat beetje extra tijdens de training kunnen geven is voor hen het gebruiken van testosteron gel ook heel nuttig. Wil je echt aanzienlijk meer testosteron opbouwen op een veel grotere schaal, bijvoorbeeld voor bodybuilders, dan zijn er andere manieren te vinden die effectiever zijn. Wil je echter tijdens het trainen een langer uithoudingsvermogen creëren, dan komt de creme goed van pas.

 

testo zalf
Aanbrengen
 
Het aanbrengen van de gel is zeer eenvoudig. Bij voorkeur smeer je de gel ’s ochtends op een schone en droge huid. Dit kan zowel op je buik zijn, maar ook schouders of bovenarmen zijn een goede plek om de gel aan te brengen. Nadat je de gel enkele minuten hebt laten drogen kan je ja aankleden en ben je klaar. Het is aan te raden om je handen te wassen na het aanbrengen en op te passen met het aanraken van de huid van een ander. De testosteron gel kunt u hier verkrijgen.
 
Bijwerkingen

Ook de bijwerkingen van de gel zijn veel minder ernstig in vergelijking met de andere manieren van testosteron stimulatie. Waar andere manieren voor lever klachten en een verhoogde bloeddruk kunnen zorgen, is de meest voorkomende bijwerking van de gel dat je een vettere huid hebt. Gevolg hiervan is dat je kans hebt om meer puistjes aan te maken. Daarnaast kan op de plek waar de gel is aangebracht huidirritatie ontstaat. Het is daarom aan te raden om het aanbrengen van de gel om de zoveel tijd van plaats te wisselen. Hierdoor voorkom je dat de huid op één enkele plek gaat irriteren. Door het spreiden van de plekken waar je de gel aanbrengt krijgt de al behandelde huid weer tijd om te herstellen. Dit maakt dat je veel minder last van huidirritatie krijgt.